Meniu
Contact
Vizualizare harta
Click pentru vizualizare hartax
Str. Marc Aureliu nr. 18 Constanta 900744 Romania
Email: office@rig-service.com

Phone: (004) 0241-586-406
Fax: (004) 0241-586-448

Prezentare Generala

Sunrise

    

SUNRISE este un yacht modern de 15 metri lungime avand două motoare de 510 CP fiecare, echipate pentru off-shore de croazieră. Totul este de prima clasa, cu un aspect inovativ atât în interior cât și în exterior. În interior sunteti întâmpinați de un salon spațios, cu canapele din piele, o bucătărie complet utilată, trei dormitoare confortabile, doua băi si un sistem audio perfect pentru divertisment si relaxare.


    


.
   SUNRISE este dotat cu sisteme de navigatie GPS, instalatie de aer conditionat, echipament de securitate pentru toti pasagerii, plute si veste de salvare, loc de plaja pe punte si platforma pentru acces baie in mare.


       Este cu adevarat o experienta pe care merita sa o incerci cel putin o data in viata, pentru a simti libertatea si adrenalina pe care ti le ofera o calatorie la bordul unui yacht modern, in compania unui echipaj profesionist, dedicat nevoilor tale

   Excursia este potrivita tuturor persoanelor care iubesc marea, soarele, aventura si micile escapade de relaxare, in locatii deosebite, în condiții de siguranță și lux.

   Nu mai rămâne decat sa nu va uitati ochelarii de soare, costumul de baie şi să porniţi pe mare!